Здравейте, снощи поръчах от един колега от форума конзоли с ел стъкла за 2-те предни врати. Утре ще са при мен, та въпросът ми е каква е процедурата по смяната на конзолите, трябва ли да смъквам корите на вратите и как точно се вади конзолата? Гледах дали не са хванати с болтове, не видях такива, мъчих с дърпане нагоре - няма помръдване. Някакви идеи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Конзоли за управление на ел стъкла.
Collapse
X
-
Има един болт, поне при мен е така точно под модула (не е нужно да махаш кората). Отделно 4 щипки горе по периферията на модула. После дърпаш право на горе и има две букси. Опс ти си със 156 не видях..Last edited by djaraliiski; d.m.y г., 17:56.sigpic Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115h.p.
-
-
Този последния пост наистина ме изплаши...
Не допусках, че има разлика в модулите. С 4 ел стъкла съм и доколкото видях алфата, от която поръчах новите конзоли е 2.4 jtd 136 к.с, ако има някакво значение
Видях какво трябва да надигна, като дойде новата конзола ще се занимавам. Дотогава мога само да се надявам, че ще пасне на моятаLast edited by sollider; d.m.y г., 19:18.Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеТози последния пост наистина ме изплаши...
Не допусках, че има разлика в модулите. С 4 ел стъкла съм и доколкото видях алфата, от която поръчах новите конзоли е 2.4 jtd 136 к.с, ако има някакво значение
Видях какво трябва да надигна, като дойде новата конзола ще се занимавам. Дотогава мога само да се надявам, че ще пасне на моятаAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеЗдравейте, снощи поръчах от един колега от форума конзоли с ел стъкла за 2-те предни врати. Утре ще са при мен, та въпросът ми е каква е процедурата по смяната на конзолите, трябва ли да смъквам корите на вратите и как точно се вади конзолата? Гледах дали не са хванати с болтове, не видях такива, мъчих с дърпане нагоре - няма помръдване. Някакви идеи?Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеКак само бутони, колега? Няма ли някакви кабели, където прави връзка с останалите врати и т.н.?
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеКак само бутони, колега? Няма ли някакви кабели, където прави връзка с останалите врати и т.н.?.
Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеНа лявата врата са 5 бутона (версията с 4 ел. стъкла) - 2 бутона за предните врати, 2 бутона за задните врати и бутон "LOCK", а на дясната врата са 2 бутона за предните врати. Релетата и командването не са във вратите, а на скришно място под таблото.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЯ да вземеш да се поправиш - няма релета и цялото командване е минава през шофьорската врата
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment